Paahdetut kurpitsansiemenet ovat tämän värikkään ja raikkaan vegesalaatin salainen ainesosa. Vähän isommatkin pinaatinlehdet pehmenevät syömäkuntaan kun salaattia sekoittelee ahkerasti pari minuuttia.
Ainekset annosta
Ohje
1. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan al dente -kypsyyteen (miinus yksi minuutti pakkauksessa ilmoitetusta ajasta) reippaasti suolatussa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmän juoksevan veden alla.
2. Yhdistä salaattikastikkeen ainekset pienessä kulhossa.
3. Yhdistä isossa tarjoiluastiassa pasta, pinaatti, herneet, kurkku, basilika, jalapenot, kaprikset ja sitruunan raastettu kuori. Sekoita pari minuuttia, kunnes pinaatti on hieman pehmennyt. Lisää lopuksi kurpitsansiemenet ja avokadosiivut. Mausta suolalla, mustapipurilla ja chilihiutaleilla. Ripottele päälle kastike ja tarjoa
Kommentteja ja keskustelua