Kanapastapaistos

Kanapastapaistos
45 min, josta valmisteluaika 25 min

Tämä maistuva paistos on melko nopea uuniruoka, ikään kuin helppo lasagne, johon voit hyödyntää tähteeksi jäänyttä pastaa ja kanaa sekä kasviksia. 

4:lle
Pasta:
8dlMyllyn Paras Kierrepastaa
Lisäksi vuokaan:
2rklrypsiöljyä
400gkanan fileesuikaleita
2sipulia
n. 3valkosipulinkynttä
1tlrouhittua mustapippuria
1tlcurrya
1tlsuolaa
Juustokastike:
30gvoita tai margariinia
2rklMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
6dlruokakermaa (tai maito-kermaseosta)
½tlsuolaa
½tljauhettua muskottipähkinää
100gmozzarellajuustoraastetta

Valmistusohje

  1. Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Keitä n. 7 minuuttia. Valuta kypsästä pastasta vesi pois. Voit käyttää myös aiemmin keitettyä / tähteeksi jäänyttä pastaa.

  2. Paista pannulla öljyssä fileesuikaleet, suikaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli. Mausta mieluisaksi. 

  3. Aloita juustokastikkeen valmistus sulattamalla rasva pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot ja sen jälkeen ruokakerma vähitellen, koko ajan sekoittaen. Mausta kastike suolalla ja muskottipähkinällä ja lisää joukkoon juustoraaste.

  4. Levitä voideltuun uunivuokaan pasta, paistettu kana ja juustokastike. Sekoita aineet keskenään. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes paistos saa kauniin värin.

VINKKI: Voit lisätä paistokseen noin 2 dl kasviksia, esimerkiksi kuutioitua paprikaa, parsakaalia tai herneitä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Miksi pasta keitetään? Eikö se kypsy uunissakin, nestettä vain tarpeeksi.
Tämä vaikuttaa niin hyvältä, että sitä pitää tehdä heti huomenna.