Kanapastavuoka

Kanapastavuoka

Kanapastavuoka on helppo tehdä ja maistuu koko perheelle.  Se on myös oiva liikkujan ruoka, joka sisältää sopivasti energiaa ja proteiineja.

350-400gMyllyn Paras Pippuripastaa
450gbroilerin maustamattomia fileesuikaleita
1kesäkurpitsa tai paprika
1rstuoreita herkkusieniä
1sipuli
2valkosipulinkynttä
loraus öljyä
n.100gfetaa
500gpaseerattua tomaattia
1-1½dlkermaa tai maitoa
n.100gjuustoraastetta
suolaa
mustapippuria
1tlpaprikajauhetta
1-2tlkuivattua oreganoa

Valmistusohje

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Keitä pasta 2 min alle ohjeen mukaan runsaassa suolalla maustetussa vedessä.  Silppua sipulit pieneksi ja kuullota ne tilkassa öljyä paistinpannulla. Lisää joukkoon kanasuikaleet. Kun kanasuikaleet ruskistuvat, puhdista sienet ja pilko ne neljään osaan, pilko myös kesäkurpitsa tai paprika pieneksi kuutioksi. Lisää sienet ja kuutiot pannulle.  Kun kaikki ovat ottaneet vähän väriä, kaada pannulle paseerattu tomaatti ja murenna feta sekaan, tai jos käytät kuutioita, kaada ne mukaan. Lisää mausteet ja kerma tai maito.  Anna kastikkeen kuplia noin 5min pannulla, tarkista maku. Kaada valutettu pasta ja kanakastike pannusta isoon uunivuokaan. Sekoita keskenään ja ripottele juustoraaste päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin puoli tuntia.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)