Pakastetaikinat

Myllyn Paras voitaikina, lehtitaikina ja torttutaikina sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Niillä syntyvät käden käänteessä täyttävät suolaiset piirakat ja makeat tortut. Pakastetaikinoiden lehtevä rakenne syntyy koneellisessa kaulinnassa, jossa taikinaan kaulitaan yli sata kerrosta.

Pyöreät Piirakkataikinat on helppo levittää piirakkavuokaan ja ne tarjoavat vaihtoehtoja niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan. Pyöreällä muodolla löytyy perinteisen suolaisen ja makean piirakkataikinan lisäksi myös Ruis-kaura -taikina sekä Kauramurotaikina. Kaura tuo taikinaan mukanaan maukkautta ja kolme kertaa enemmän kuitua. Piirakkaleivonta on tuskin koskaan ollut näin nopeaa ja helppoa. Testaa se itse ja yllätä perheesi taikomalla makea piirakka kahvipöytään.

Laktoositon Piparitaikina ja voilla leivottu Perinteinen Piparkakkutaikina ovat helpoin tie, kun haluat tehdä itse piparkakkutalon tai jouluiset piparit. Suomen myydyimmästä Torttutaikinasta syntyvät helposti parhaat joulutortut.

Myllyn Parhaan pakastetaikinoista taiot helpot herkut yllätysvieraiden varalle. Taikinoilla leivot nopeat suolaiset ja makeat leivonnaiset niin arkeen kuin juhlaankin.

  • Pakastetaikinat