Käyttöohje

Sulata taikinalevyjä huoneenlämmössä 30–40 min. Kauli levyt 2–3 mm paksuuteen ja ota niistä muotilla piparkakkuja. Tai leikkaa taikinalevyn reunasta ohuita nauhoja ja taittele ne uunipellille leivinpaperille. Paista pipareita 200–225-asteisen uunin keskitasolla 5–7 min. Paistetut piparkakut voit koristella esimerkiksi sokeri-vesikuorrutteella.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, siirappi, vähälaktoosinen voi (MAIDOSTA) 15 %, sokeri, KANANMUNA, nostatusaine (E500), suola, kaneli, neilikka, inkivääri, stabilointiaine (E450), perunajauho.

VETEMJÖL, sirap, låglaktos smör (av MJÖLK) 15 %, socker, ÄGG, jäsningsmedel (E500), salt, kanel, nejlika, ingefära, stabiliseringsmedel (E450), potatismjöl.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Kan innehålla spår av soja.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1634 kJ
energia389 kcal
Rasva13.6 g
josta tyydyttynyttä7.1 g
hiilihydraatit58.8 g
josta sokereita25.9 g
ravintokuitu2.5 g
proteiini6.8 g
suola0.553 g
laktoosi0.075 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Vähälaktoosinen.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkauksen sisäpussi OPP lajitellaan muovikeräykseen ja kotelo kartonkikeräykseen (tai energiajätteeksi).

Liity Reseptiklubiin