Käyttöohje

Sulata taikinalevyjä huoneenlämmössä 30–40 min. Kauli levyt 2–3 mm paksuuteen ja ota niistä muotilla piparkakkuja. Tai leikkaa taikinalevyn reunasta ohuita nauhoja ja taittele ne uunipellille leivinpaperille. Paista pipareita 200–225-asteisen uunin keskitasolla 5–7 min. Paistetut piparkakut voit koristella esimerkiksi sokeri-vesikuorrutteella.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, siirappi, voi (MAIDOSTA) 15 %, sokeri, KANANMUNA, kaneli, neilikka, inkivääri, stabilointiaine (E450), perunatärkkelys, nostatusaine (E500).

VETEMJÖL, sirap, smör (av MJÖLK) 15 %, socker, ÄGG, kanel, nejlika, ingefära, stabiliseringsmedel (E450), potatisstärkelse, jäsningsmedel (E500).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä ja soijaa.

Kan innehålla spår av sesamfrö och soja.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1643 kJ
energia392 kcal
Rasva14 g
josta tyydyttynyttä7 g
hiilihydraatit59 g
josta sokereita26 g
ravintokuitu2.5 g
proteiini6.8 g
suola0.241 g
laktoosi0.076 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Vähälaktoosinen.

Säilytys

Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkauksen sisäpussi OPP lajitellaan muovikeräykseen ja kotelo kartonkikeräykseen (tai energiajätteeksi).