Myllyn Paras tarjoaa parhaat jauhot leivontaan ja ruoanlaittoon.
Kaikki korkealaatuiset jauhomme on valmistettu testatuista, puhtaista ja laadukkaista viljoista.
Käytämme jauhoihin kotimaista viljaa aina kun se on mahdollista: vehnä ja ohra ovat aina suomalaisia, rukiin kotimaisuus riippuu vuosittaisesta satotilanteesta. Durumvehnä ja tattari tuodaan ulkomailta. Myllyn Paras varmistaa, että huippulaatuisen jauhamisprosessin jälkeen jauhot pakataan turvallisesti ja niiden annetaan kypsyä rauhassa. Näin saadaan jauhoille parhaat leipomisominaisuudet.
Myllyn Parhaan vehnäjauhoista valmistuvat maukkaat suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä pullat. Kokeile vaikka, miten helposti syntyy pannukakku tai lettutaikina koko perheen herkutteluhetkiin.
Juhlatilaisuuksiin tai arjen makupalaksi valmistat nopeasti ihanan suklaiset ja suussa sulavat mokkapalat.
Myllyn Paras tarjoaa myös laajan valikoiman erikoisjauhoja. Durumvehnäjauhoilla valmistat parhaat pizzat ja pastat yhteisiin illanviettoihin. Kokeile, miten hauskaa on valmistaa itse tuorepastaa tai tehdä pizzapohjat valmiiksi yllätykseksi ystävien yhteisiin ruokahetkiin. Hyvillä raaka-aineilla leivonnan ja kokkaamisen helppous yllättää iloisesti joka kerta.