Käyttöohje

Vispaa 6 dl vettä ja 1 pussi lettujauhoseosta kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota hetki. Paista letut pannulla kauniin värisiksi, käytä paistamiseen rasvaa. Vinkki: voit myös halutessasi korvata veden maidolla ja lisätä taikinaan kananmunan.

Käyttökohde

Taikina sopii pienten lettujen, pitsireunaisten räiskäleiden tai muurinpohjalettujen paistamiseen. Käyttämällä nesteenä kivennäisvettä ja kermaa syntyvät parhaimmat vohvelit. Maistuvaa tarjottavaa niin makeiden kuin suolaisten lisäkkeiden kera.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, VEHNÄGLUTEENI, sokeri, OHRAJAUHO, VEHNÄTÄRKKELYS, stabilointiaine (E450), perunatärkkelys, nostatusaine (E500), suola, jauhonparanne (E300).

VETEMJÖL, VETEGLUTEN, socker, KORNMJÖL, VETESTÄRKELSE, stabiliseringsmedel (E450), potatistärkelse, jäsningsmedel (E500), salt, mjölbehandlingsmedel (E300).

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1444 kJ
energia345 kcal
Rasva1.9 g
josta tyydyttynyttä0.4 g
hiilihydraatit64 g
josta sokereita6.7 g
ravintokuitu3.9 g
proteiini15 g
suola1.4 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen.