Letturullat

Letturullat
8 isoa lettua
Letut:
4dlkookosmaitoa tai maitoa
2dlvettä
1psMyllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauhoja
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Savukalatäyte (8:lle letulle):
400gsavukalaa perattuna
2kevätsipulia
2dlranskankermaa
100gsipulinmakuista tuorejuustoa
½dlhienonnettua tilliä
½tlsitruunapippuria
Valkosuklaatäyte (8:lle letulle):
1tlkvaahtoutuvaa kermavalmistetta tai kuohukermaa (2-2½ dl)
100gvalkoista suklaata
1tlvaniljasokeria
1tlk(250 g) maitorahkaa
lmansikoita)

Valmistusohje

Yhdistä kookosmaito ja vesi. Vatkaa joukkoon Lettu- ja Vohvelijauhot tasaiseksi taikinaksi. Paista rasvassa miedolla lämmöllä lettuja.

Valmista kalatäyte. Pilko kala ja sipulit. Lisää ranskankerma ja huoneenlämpöinen tuorejuusto. Mausta tillillä ja sitruunapippurilla.

Valmista valkosuklaatäyte seuraavasti. Kuumenna kattilassa noin puoli desiä kermaa ja valkosuklaapalat. Sekoita koko ajan puulastalla, kunnes suklaa sulaa tasaiseksi. Laita seos jäähtymään. Vatkaa loput kermasta erikseen kulhossa vaahdoksi, mausta sokerilla. Vatkaa joukkoon lopuksi rahka ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt valkosuklaaseos. Pilko halutessasi sekaan mansikoita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)