Pinaattiletut

Pinaattiletut
35 min, josta valmisteluaika 5 min
5-6 annosta
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
tlsuolaa
½tlkarkeaksi rouhittua valkopippuria
tlmuskottipähkinää)
5dlmaitoa
2kananmunaa
1pspakastepinaattia sulatettuna (150 g)
tai tuoretta ohutlehtistä pinaattia 200-300 g
Paistamiseen:
30gvoita tai margariinia

Valmistusohje

Mittaa jauhot, suola ja mausteet kulhoon. Lisää maito ja sekoita hyvin. Turvota 15 minuuttia. Lisää kananmunat ja pakastepinaatti.

Jos käytät tuoreita pinaatinlehtiä tee näin: höyrytä huuhdotut ja lingotut pinaatinlehdet paistokasarissa jossa on puoli desiä vettä. Valuta ja jäähdytä. Silppua vähän ja lisää taikinaan.

Paista taikina letuiksi ohukaispannussa.

Tarjoa puolukkasurvoksen tai -hillon kanssa. Tuorejuustotahnat maistuvat myös pinaattilettujen kanssa, kokeile vaikkapa tillillä maustettua lämminsavulohitahnaa. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)