Mannasuurimot sopivat puurojen lisäksi myös herkullisten jälkiruokien valmistukseen tai kuohkeuttamaan leivonnaisia.
Myllyn Paras -mannasuurimoilla valmistetaan maukkaimmat mannapuurot ja vispipuurot
Mannasuurimot sopivat puurojen lisäksi myös herkullisten jälkiruokien valmistukseen tai kuohkeuttamaan leivonnaisia.
Makea manna tuo ruokiin rakennetta ja täytettä.
Myllyn Parhaan mannasuurimot valmistetaan erottamalla vehnäjauhatuksessa karkeat ydinrakeet mannasuurimoiksi. Myllyn Paras Tumma Mannasuurimot sisältävät vehnäjyvän ydinosaa ja kuorikerroksia. Myllyn Paras Kauramannasuurimot taas tehdään sekoittamalla yhteen kaurarakeet ja mannasuurimot.
Tumma Mannasuurimot ja Kauramannasuurimot ovat kuitupitoisempia vaihtoehtoja, joista voi valmistaa sopivan puuron sekä kaura- että mannapuurojen ystävälle.