Mannasuurimo 1 kg
Myllyn Paras Mannasuurimo valmistetaan erottamalla vehnäjauhatuksen yhteydessä karkeat ydinrakeet mannasuurimoiksi.
Myllyn Paras Mannasuurimo valmistetaan erottamalla vehnäjauhatuksen yhteydessä karkeat ydinrakeet mannasuurimoiksi.
Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 5-10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita. Vispipuuro valmistetaan puuron ohjeella korvaamalla maito melko voimakkaalla sokeroidulla puolukka- tai herukkamehulla. Puuro vatkataan jäähtyneenä kuohkeaksi vaahdoksi.
Sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Isohkon mannasuurimon raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Sopii myös kuohkeuttamaan leivonnaisia.
VEHNÄ.
VETE.
100 g
|
||
energia
|
1444 kJ
|
|
energia
|
345 kcal
|
|
rasva
|
1,4 g
|
|
josta tyydyttynyttä rasvaa
|
0,4 g
|
|
hiilihydraatit
|
69 g
|
|
josta sokereita
|
0,4 g
|
|
ravintokuitu
|
4,0 g
|
|
proteiini
|
11 g
|
|
suola
|
0,01 g
|
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.
Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen.
Tarkistathan tuotetiedot myös aina pakkauksesta.
6417700051081
108
100 g
|
||
energia
|
1444 kJ
|
|
energia
|
345 kcal
|
|
rasva
|
1,4 g
|
|
josta tyydyttynyttä rasvaa
|
0,4 g
|
|
hiilihydraatit
|
69 g
|
|
josta sokereita
|
0,4 g
|
|
ravintokuitu
|
4,0 g
|
|
proteiini
|
11 g
|
|
suola
|
0,01 g
|