Käyttöohje

Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 5-10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita. Vispipuuro valmistetaan puuron ohjeella korvaamalla maito melko voimakkaalla sokeroidulla puolukka- tai herukkamehulla. Puuro vatkataan jäähtyneenä kuohkeaksi vaahdoksi.

Käyttökohde

Sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Isohkon mannasuurimon raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Sopii myös kuohkeuttamaan leivonnaisia.

Ainekset

VEHNÄ.

VETE.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(30 g)
DI﹡
energia1444 kJ432 kJ
energia341 kcal102 kcal5 %﹡
Rasva1.4 g0.4 g1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.1 g1 %﹡
hiilihydraatit69 g21 g8 %﹡
josta sokereita0.4 g0.1 g< 1 %﹡
ravintokuitu4 g1.2 g
proteiini11 g3.3 g7 %﹡
suola0.01 g0.003 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kuidun lähde.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan paperinkeräykseen (tai energiajätteeseen).