Käyttöohje

Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 5-10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita. Vispipuuro valmistetaan puuron ohjeella korvaamalla maito melko voimakkaalla sokeroidulla puolukka- tai herukkamehulla. Puuro vatkataan jäähtyneenä kuohkeaksi vaahdoksi.

Ainekset

VEHNÄ.

VETE.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(30 g)
DI﹡
energia1444 kJ433 kJ5 %﹡
energia345 kcal104 kcal5 %﹡
Rasva1.4 g0.4 g< 1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit69 g21 g8 %﹡
josta sokereita0.4 g0.1 g< 1 %﹡
ravintokuitu4 g1.2 g
proteiini11 g3.3 g7 %﹡
suola0.01 g0.003 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kuidun lähde, sokeriton.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan paperinkeräykseen (tai energiajätteeseen).