Mannapuuro

Mannapuuro
20 min, josta valmisteluaika 10 min
3-4:lle
1lmaitoa/sokeroitua mehua
dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
tai Myllyn Paras Kauramannasuurimoita
½tlsuolaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna maito/mehu hämmentäen kiehuvaksi teflon-kattilassa. Ripottele sekaan mannasuurimot vispilöiden.

  2. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä hiljalleen aina välillä sekoittaen n. 10 min. Mausta puuro tarvittaessa suolalla. Nauti kuumana tai kylmänä.

VINKKI: Jos haluat tehdä velliä, käytä manna- tai kauramannasuurimoita vain ¾ dl.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (63)

Ostin vahingossa kauramannajauhoja ( piti ostaa mannaryyni jauhoja ) ja ajattelin että on kokeiltava mitä tämä on ja tein siitä puuron ja oli tosi ihanaa puuroa jota söin raparperisopan kanssa ja oli hyvää oli tosi hyvä vahinko ostos ja tätä tulen tekemään useimmin.
Tuli tosi hyvää
Ole saanut aivan loistavaa, sametinpehmeää mannapuuroa jossa oli muna vatkattuna joukkoon. Onko tähän ohjetta?
Hyvä
Voiko käyttää Tumma Mannasuurimoa puuroon?
Puuron voi valmistaa myös Tummista Mannasuurimoista. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Ei pala pohjaan kun laittaa 2,5 desiä vettä. Keittää sen ja lisää maidon. Pienentää hellaa puoleen siitä mitä normaalisti käyttää. Kiehuvaan sitten suurimot. Ja kauhalla sekoittaa pohjaa myöten.
Hyvä vinkki, kiitos!
Nyt, kun kauppoihin on tullut KIEHU-maitoa, ei pohjaanpalaminenkaan ole jokapäiväinen juttu. Hieno Valion keksintö! Nyt puurottelemaan! mummon mussu
Kun teen 13,5 litraa, niin miten lasken sen että paljon pistän muita aineita tällä ohjeella?

Pages