Mannapuuro mikrossa

Mannapuuro mikrossa
10 min, josta valmisteluaika 5 min
1:lle
2dlmaitoa tai mehua
2rklMyllyn Paras Mannasuurimoita
(suolaa)

Valmistusohje

  1. Mittaa neste syvälle lautaselle tai kippoon. Kuumenna mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) kiehuvaksi n. 2 min.

  2. Ripottele sekaan mannasuurimot ja kypsennä täydellä teholla 1 min niin, että kiehahtaa uudelleen. Ole tarkkana, että puuro ei kiehu yli.

  3. Sekoita puuroa välillä ja jatka kypsentämistä puolella teholla 2-3 min, kunnes puuro hieman sakenee.

  4. Mausta halutessasi suolalla. Anna puuron vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jolloin puuro samalla sakenee. Nauti esim. mansikoiden tai mansikkahillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (27)

Tein suklaa mannapuuroa hyvää tuli
Erittäin hyvää oli ja resepti helppa ku samat numerot ja desi ja rkl helppo suurentaa määrää niin joo
Tuli hyvä puuro
Tein tämän veteen ja hyvää tuli.
Hyvä ohje pieneen annokseen. Onnistui helposti.
Kiitos ohjeesta! Hyvää tuli.
Itsellä puuro meni paakuiksi, vaikka kuinka sekoitti.
Tein puuroa tämän ohjeen mukaan, mutta siitä tuli vetistä, sellaista velliä. Miksiköhän näin?
Kuumennusaikaa voi lisätä, jollei puuro sakene. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Toimiiko laimennetulla mehutiivisteellä?

Pages