Mannapuuro mikrossa

Mannapuuro mikrossa
1:lle
2dlmaitoa tai mehua
2rklMyllyn Paras Mannasuurimoita
(suolaa)

Valmistusohje

Mittaa neste syvälle lautaselle tai kippoon. Kuumenna mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) kiehuvaksi n. 2 min. Ripottele sekaan mannasuurimot ja kypsennä täydellä teholla 1 min niin, että kiehahtaa uudelleen. Ole tarkkana, että puuro ei kiehu yli. Sekoita puuroa välillä ja jatka kypsentämistä puolella teholla 2-3 min, kunnes puuro hieman sakenee. Mausta halutessasi suolalla. Anna puuron vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jolloin puuro samalla sakenee. Nauti esim. mansikoiden tai mansikkahillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (19)

Tein puuroa tämän ohjeen mukaan, mutta siitä tuli vetistä, sellaista velliä. Miksiköhän näin?
Kuumennusaikaa voi lisätä, jollei puuro sakene. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Toimiiko laimennetulla mehutiivisteellä?
Voi käyttää myös tiivisteestä valmistettua mehua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Normaalilta mannapuurolta maistui, vaikka oli mikrossa tehtyä :)
Ihan hyvää on.
Hyvää oli, mutta tuli ehkä liian vähän.. 4/5
Omalla mikrolla huomasin, että lämmitysajat piti melkein tuplata, kun tuplasi puuron määrän.
Pikkuveljille kaikkien sairaspäivänä ruokaa! Yummu!:)
Nam! Hyvää on!

Pages