Tumma mannapuuro mikrossa

Tumma mannapuuro mikrossa
1:lle
3dlmaitoa, maitojuomaa tai mehua
½dlMyllyn Paras Tumma Mannasuurimoita
(suolaa)

Valmistusohje

Mittaa neste syvälle lautaselle tai kippoon, ripottele joukkoon suurimot, esim. tavallisella haarukalla sekoittaen. Kuumenna mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) kiehuvaksi n. 2-3 min. Vispaa välillä, jatka kypsentämistä täydellä teholla ½-1 min niin, että seos kiehahtaa uudelleen. Ole tarkkana, että puuro ei kiehu yli. Sekoita puuroa välillä ja jatka kypsentämistä puolella teholla 1-2 min, kunnes puuro hieman sakenee. Mausta halutessasi suolalla. Anna puuron vetäytyä hetki, jolloin puuro samalla sakenee.

Nauti esim. hedelmäviipaleiden, marjojen ja hunajan kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)