Ainekset 4:lle annosta

1
l
vettä
5
dl
punaherukoita
½-1
dl
hunajaa
n. ½
tl
mineraalisuolaa
5
dl
vadelmia

Ohje

  1. Valmista laimennettu mehu esimerkiksi seuraavasti: vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl. Tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa. Lisää punaherukat ja hunajaa, määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus.

  2. Lisää hiven suolaa ja kauramannasuurimot vatkaten sekaan. Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen. Lisää lopuksi vadelmat. Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.