Punainen Kauramannapuuro

Punainen Kauramannapuuro
4:lle
1lvettä
5dlpunaherukoita
½-1dlhunajaa
n. ½tlmineraalisuolaa
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
5dlvadelmia

Valmistusohje

Valmista laimennettu mehu esimerkiksi seuraavasti: vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl. Tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa. Lisää punaherukat ja hunajaa, määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus. Lisää hiven suolaa ja kauramannasuurimot vatkaten sekaan. Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen. Lisää lopuksi vadelmat. Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)