Saved from Myllynparas.fi Site 11.8.2022
Maistuva mannapuuro saa makua tuoreista mustikoista. Tarjoa aamupalapöydässä tai välipalana!
Ainekset 10 hlö annosta
2
kg
maitoa, laktoositon
0,3
kg
mustikkasosetta
suolaa
fariinisokeria
0,5
kg
mustikoita
Ohje
- Keitä löysä mannapuuro maidosta, sokerista, suurimoista ja suolasta.
- Ota 2-3 kauhallista puuroa leivinpaperille uunipellille ja levitä se ohuelti ja laita kuivumaan uuniin matalaan lämpöön.
- Lisää lopun puuron joukkoon mustikkasose ja sekoita puuro tasaiseksi.
- Jaa puuro 15 annosmaljaan ja lisää päälle kuivatettua puuroa tuomaan rakennetta.
- Koristele vielä mustikoilla.
Resepti:
Alexander Trivedi, Myllyn Paras Oy
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Kommentteja ja keskustelua