Bloggaajilta Levykakut kevään juhlakauteen Markkinointi Levykakut ovat helppoa tarjottavaa kevään juhlakauteen!
Bloggaajilta Tuhti-pasteijat toimivat kokoustarjottavana Markkinointi Perinteiset pasteijat ovat suosittua kokoustarjottavaa.
Bloggaajilta Kausiherkut ovat täällä! Markkinointi Vitriiniin kannattaa raivata nyt lisätilaa odotetuille kausiherkuille!
Bloggaajilta Uutuus! Gluteeniton Mansikkaviineri Markkinointi Tammikuun odotettu uutuustuote on lehtevä Gluteeniton ja laktoositon Mansikkaviineri.
Bloggaajilta Ne paremmat ryynit Kokin takissa Tiesitkö, että antiikin Rooman gladiaattorit söivät pääosin ravintonaan viljoja ja palkokasveja esimerkiksi puuron muodossa. Lienee ajat hiukan muuttuneet, mutta onhan puuro yhä vieläkin mahtavaa ruokaa niin vatsalle kuin mielellekin. Myllyn Parhaan Leikattu kaura on ehkä lähimpänä niitä ryynejä, joita on silloin muinoin syöty.
Bloggaajilta Joulun klassikkotorttu saatavilla myös vegaanisena Markkinointi Joulunajan tarjoilut syntyvät vaivattomasti! Tähtitorttu on vuodesta toiseen suomalaisten suosikki ja tämä klassikko on saatavilla meiltä myös vegaanisena versiona. Lisäksi olemme lanseeranneet loppuvuoteen upean sesonkiuutuuden Joululevypiirakan.
Bloggaajilta Tosi hyvää ja helposti? Pain au chocolate Kokin takissa Niin kuin monet leipomukset, ne on parhaita vasta paistettuina. Useimmat teistä saattaa pohtia mikä on tämän pain au chocolate ja suklaa croissantin ero? Muodon lisäksi, se että croissantti taikinassa on hiivaa ja maitoa, kun taas kunnon voitaikinassa ei ole.
Bloggaajilta Juhli kanssamme korvapuustipäivää 4.10. Markkinointi Vuosittaista korvapuustipäivää vietetään jälleen 4.10., joten muistathan tarjota asiakkaillesi korvapuusteja oman tyylisi mukaan!
Bloggaajilta Tule tapaamaan meitä ja maistelemaan uutuuksia Markkinointi Tervetuloa tapaamaan meitä messuille ja maistelemaan uutuuksia. Olemme mukana Kespron messukiertueella, Valio Aimo -messuilla sekä Ateria-messuilla.
Bloggaajilta Onko klassikko palannut? Kokin takissa Italian sandwich saa kylkeen toimivan salaatin: perinteisten tomaattien, sipulien, suolakurkun lisäksi, pieni määrä pieneksi naputettua mantelia tekee melkoisesti ihmeitä rakenteen puolesta, joten miksei. Katso helppo ohje blogista!
Bloggaajilta Tiesitkö, että 6.8. vietetään mustikkapiirakkapäivää? Markkinointi Tiesitkö, että tulevana lauantaina eli 6.8.vietetään mustikkapiirakkapäivää! Tänä vuonna on luvassa runsas mustikkasato, joten mikäs sen parempaa.
Bloggaajilta Porkkanakerroskakun tuunaus Kokin takissa Kesäsesongin aikaan tekee harvemmin mieli nauttia mitään fyysistä lämpöistä ruokaa ellei olla mökkiolosuhteissa ja grilli äärellä.
Bloggaajilta Ateriarouheet ovat toivottu vaihtoehto - ”Valmistin uunissa helpon lisäkkeen riisin tilalle.” Markkinointi Runsaskuituiset Ateriarouheet vastaavat asiakkaiden kysyntään uudenlaisista lisäkevaihtoehdoista, sillä erityisesti riisin tilalle haetaan korvaavia suomalaista alkuperää olevia tuotteita.
Bloggaajilta Kuulumiset Gastro-messuilta Markkinointi Odotetut ravintola-alan ammattilaisten Gastro-messut järjestettiin Helsingin messukeskuksessa 18.-20.5.2022. Myllyn Paras oli mukana yhteisosastolla yhdessä Dietan, Kruunu Herkun sekä Meiran kanssa. Maistatimme messuilla Italian Sandwicheja, Oatgoods smoothieta sekä donitseja. Esillä oli kattavasti myös kahvileipä-, kakku- sekä gluteeniton tuotevalikoimamme.
Bloggaajilta Uutuus munkkisesonkiin – Gluteeniton Hillomunkki Markkinointi Gluteeniton Hillomunkki laajentaa entisestään ammattikeittiöihin suunnattujen gluteenittomien tuotteiden valikoimaa. Vadelmahillotäytteinen ja valmiiksi sokeroitu Gluteeniton Hillomunkki on toivottu uutuus, joka sopii tarjottavaksi niin kahvilan päivittäiseen valikoimaan kuin vapun sesonkiin.
Bloggaajilta Sinun ei tarvitse olla mestarileipuri Kokin takissa Kuten kaikessa käsityötä vaativissa askareissa, opin tie voi olla pitkä ja harvoin optimaalinen sen hetken olosuhteisiin.
Bloggaajilta Härkäpapua ja kauraa samassa paketissa! Kokin takissa Paljon puhutaan, että pitäisi suosia kotimaista härkäpapua, mutta mistä sitä saisi? Itseasiassa Myllyn Parhaan uutuus Ateriarouhe Kaura-härkäpapu on kuin tilauksesta tehty.
Bloggaajilta Suolainen piirakkataikina pelastaa Kokin takissa Ruokaisten salaattien seuraksi sopii mainiosti täyttävä vuohenjuusto-purjopiiras, joka valmistuu kätevästi ½-GN Suolainen Piirakkataikinasta.
Bloggaajilta "Kauraliemi on täydellinen kastikkeessa kerman sijasta" Markkinointi Kysyimme Food Service -asiakkailtamme heidän kokemuksiaan OATGOODS Ruoanlaittotuotteista.