Skip to main content
Food service
Etusivu
Etsi
  • Food Service -tuotteet
    • Tuotehaku
    • Hiutaleet ja leseet
    • Jauhot
    • Pastatuotteet
    • Suurimot ja riisit
    • Leivonnaispakasteet
  • Food Service -reseptit
    • Reseptihaku
    • Pääruoat
    • Jälkiruoat ja välipalat
  • Blogi
    • Vieraskynä
    • Markkinointi
  • Esitteet ja kuvastot
  • Yhteystiedot
  • Myllynparas.fi -etusivulle
Jauhot

Jauhot

Breadcrumb

  1. Etusivu
  2. Food Service
  3. Food Service -tuotteet
  4. Jauhot
Lisää hakuvaihtoehtoja

Myllyn jauhot valmistetaan pääosin kotimaisesta viljasta. Valitse jauholaatu käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi Karkea Vehnäjauho sopii kuohkeutta vaativaan leivontaan, paneeraukseen ja kastikkeiden suurustamiseen kun taas Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoilla saat taikinoihin hyvän sitkon. Lue lisää.

Kuva
Durumvehnäjauho jauhetaan durumvehnästä
Durumvehnäjauho 20 kg
Kuva
Valmistetaan vehnänjyvän ydinosasta
Emännän Puolikarkea Vehnäjauho 20 kg
Kuva
Täysjyvävehnästä jauhettu jauho
Grahamjauho 20 kg
Kuva
Tummahko vehnäjauho jossa on mukana myös jyvän ravintorikkaat osat
Hiivaleipäjauho 20 kg
Kuva
Jauhatusasteeltaan karkeampaa kuin tavallinen ruisjauho
Karkea Ruisjauho 20 kg
Kuva
Jauhatusasteeltaan tavallista vehnäjauhoa karkeampaa
Karkea Vehnäjauho 20 kg
Kuva
Vehnäjauhokorpuista jauhettu, seulottu jauhe
Korppujauho 5 kg
Kuva
Hienoksi jauhettua, kuorittua ohraa
Ohrajauho 20 kg
Kuva
Täysjyvärukiista jauhettu jauho
Ruisjauho 20 kg
Kuva
Tumma täysjyväruiskorpuista jauhettu, seulottu jauho
Ruiskorppujauho 5 kg

Karkea Vehnäjauho valmistetaan jauhamalla vehnänjyvän ytimet. Sopii kuohkeuta vaativaan leivontaan, paneeraukseen, vuokien leivittämiseen ja kastikkeiden suurustamiseen.

Emännän Puolikarkea Vehnäjauho valmistetaan vehnänjyvän ydinosasta sekä jyvän ytimen uloimmista osista. Molemmat sopivat hiivataikinoihin joihin halutaan hyvä sitko, kuten pullien, sämpylöiden ja vaaleiden leipien leipomiseen. Jauho sitoo taikinanesteen nopeasti itseensä, joten myös taikinasitko muodostuu nopeasti.

Durumvehnäjauho valmistetaan durumvehnästä, jonka jyvät ovat lasimaisen läpikuultavia ja kovempia kuin tavallisen vehnän jyvät. Jauho on keltaisempaa ja sen venyvän sitkoaineksen pitoisuus on alhainen, joten jauho sopii hyvin pastan ja kuohkeiden pizzapohjien valmistukseen.

Hiivaleipäjauho valmistetaan vehnänjauhatuksen yhteydessä kuorikerrosta lähinnä olevasta vehnänytimen osasta. Jauho sisältää jyvän ravintorikkaat osat, jotka tekevät jauhosta tummempaa. Sopii ruokaleipien, sämpylöiden ja piirakoiden valmistukseen sekä makeisiin leivonnaisiin, joista halutaan saada terveellisempiä.

Grahamjauho sisältää kaikki vehnänjyvän osat: alkion, ydin- ja kuorikerrokset. Jauhossa on runsaasti kuitua ja ravintoaineita, joten siitä tehdyt leivonnaiset ovat terveellisempiä. Grahamjauhojen leivontaominaisuudet poikkeavat oleellisesti normaalista vehnäleivonnasta: leivän volyymi jää vehnäleivontaa pienemmäksi. Sopii ruokaleipien, sämpylöiden, korppujen ja piirakoiden valmistukseen.

Uusimmat tuotteet

Kaurasta hiutaloitu kaurahiutale
Luomu Kaurahiutale 10 kg
Tummahkoa vehnän ydinraetta ja lesekerrosta
Tumma Mannasuurimo 5 kg
Hienoksi jauhettua, kuorittua ohraa
Ohrajauho 20 kg
Vaalea, kauranjyvistä hiutaloitu kaurahiutale
Kaurahiutale 10 kg
Lisää uusimpia tuotteita

Katsotuimmat tuotteet

Vaalea kierremakaroni
Fusilli 8 kg
Uritettu, vinoon leikattu putkimainen pasta
Penne 8 kg
Tumma täysjyväruiskorpuista jauhettu, seulottu jauho
Ruiskorppujauho 5 kg
Vaalea ohrasta hiutaloitu hiutale
Ohrahiutale 10 kg
Lisää katsotuimpia tuotteita
Etusivu

Food Service Footer

  • Tällä sivustolla
    • Food Service -tuotteet
    • Food Service -reseptit
    • Blogi
    • Esitteet ja kuvastot
  • Löydä resepti
    • Reseptihaku
    • Pääruoat
    • Jälkiruoat ja välipalat
  • Tuotteet
    • Hiutaleet ja leseet
    • Jauhot
    • Pastatuotteet
    • Suurimot ja riisit
    • Leivonnaispakasteet

Food service Bottom Footer

  • Yhteystiedot
  • Kuluttajaneuvonta
  • Tietosuoja
  • Evästeasetukset
  • Cookie policy
Myllynparas.fi-etusivulle
Sulje

Hae sivuiltamme