Käyttöohje

Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1½ dl Myllyn Paras Kauramannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kypsyä n. 10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Kauramannasuurimoita. HUOM! Vispipuurosta ei tule kovin kuohkea runsaan kuitupitoisuuden vuoksi.

Käyttökohde

Sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Suurimon isohko raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Kaura tuo maukkautta ja terveellisyyttä mannapuuroon. Sopii myös kuohkeuttamaan leivonnaisia. Kauramannasta saa runsaasti kuituja ja betaglukaania.

Ainekset

KOKOJYVÄKAURARAE 55 % ja mannasuurimo (VEHNÄ) 45 %.

FULLKORNSHAVRE 55 % och mannagryn (VETE) 45 %.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(30 g)
DI﹡
energia1481 kJ443 kJ
energia351 kcal105 kcal5 %﹡
Rasva4.8 g1.4 g2 %﹡
josta tyydyttynyttä0.9 g0.3 g1 %﹡
hiilihydraatit61 g18 g7 %﹡
josta sokereita0.8 g0.2 g1 %﹡
ravintokuitu7 g2.1 g
proteiini13 g3.8 g8 %﹡
suola0.007 g0.002 g1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Runsaskuituinen.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan paperinkeräykseen (tai energiajätteeseen).