Kauramannapuuro mikrossa

Kauramannapuuro mikrossa
1:lle
dlmaitoa tai sokeroitua mehua
1dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita

Valmistusohje

Mittaa neste syvälle lautaselle tai kippoon. Kuumenna mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) kiehuvaksi n. 2 min. Ripottele sekaan kauramannasuurimot ja kypsennä täydellä teholla 1 min niin, että kiehahtaa uudelleen. Ole tarkkana, että puuro ei kiehu yli. Sekoita puuroa välillä ja jatka kypsentämistä puolella teholla 2-3 min, kunnes puuro hieman sakenee. Mausta halutessasi suolalla. Anna puuron vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jolloin puuro samalla sakenee. Nauti esim. mansikoiden tai mansikkahillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)