Kauramannapuuro

Kauramannapuuro
3-4:lle
1lmaitoa tai 1 l laimennettua, sokeroitua punaista mehua tai 3 dl omenasosetta + 8 dl vettä
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
½tlsuolaa

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi kattilassa. Ripottele kauramannasuurimot hyvin vispilöiden kuumaan nesteeseen. Hauduta puuroa hiljalleen välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Mausta puuroon sopivilla marjoilla ja suolalla. Nauti kuumana tai kylmänä marjojen kanssa.

VINKKI: Jos haluat tehdä velliä, käytä kauramannasuurimoita vain ¾ dl.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

helppo keittää ja maistuva puuro. kaura tekee täyteläisen maun.Kristiina
erinomainen puuro ja kaiken lisäksi terveellinen