• Kauramannasuurimo valmistetaan kaurarakeista ja vehnän tasakarkeista ydinrakeista.
  • Kauramannasuurimon isohko raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle.
  • Käytä puuroon vahvaa kaakaojauhetta (Van Houten, Fazer), myös tummaa suklaaraastetta tai raakasuklaata voit lisätä.

Ainekset 4-5:lle (noin 1 litra puuroa) annosta

1
l
maitoa tai kaurajuomaa
½
dl
sokeria
¾
dl
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Kiehauta maito ja lisää ripotellen mannasuurimot ja sokeri, johon on sekoitettu kaakaojauhe. Keitä puuroa aina välillä sekoittaen n.10 minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.