Suklaa Kauramannapuuro

Suklaa Kauramannapuuro

Kauramannasuurimo valmistetaan täysjyväkaurarakeista ja vehnän tasakarkeista ydinrakeista.  Kauramannasuurimon isohko raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Käytä puuroon vahvaa kaakaojauhetta (Van Houten, Fazer), myös tummaa suklaaraastetta tai raakasuklaata voit lisätä.

4-5:lle (noin 1 litra puuroa)
1lmaitoa tai kauramaitoa
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
½dlsokeria
¾dlkaakaojauhetta

Valmistusohje

Kiehauta maito ja lisää ripotellen mannasuurimot ja sokeri, johon on sekoitettu kaakaojauhe. Hauduta puuroa aina välillä sekoittaen n.10 minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)