Kauramannalastut

kauramannalastut
30 kpl
100gpullomargariinia (tai sulatettua)
100gmansikkamarmeladia
1dlsokeria
1muna
1tlleivinjauhetta
2dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Sekoita rasva, marmeladi, sokeri ja muna keskenään. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Ota tasaiseksi sekoitetusta taikinasta pikkulusikalla nokareita leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 5-8 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvää... Mutta olman marmeladia...
Näitä oli helppo leipoa lasten kanssa ja makukin oli niin hyvä että äidille ei meinannut riittää herkkua ollenkaan.