Käyttökohde

Sopii hyvin yleisjauhoksi kaikkeen leivontaan ja ruoanvalmistukseen. Tavalliseen pullan ja vaalean leivän leivontaan sen sijaan paras jauho on Puolikarkea Vehnäjauho, koska taikinasitko muodostuu nopeammin vähemmän karkeasta jauhosta.

Ainekset

VEHNÄ, jauhonparanne (askorbiinihappo).

VETE, mjölbehandligsmedel (askorbinsyra).

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1460 kJ
energia349 kcal
Rasva1.6 g
josta tyydyttynyttä0.4 g
hiilihydraatit68 g
josta sokereita0.4 g
ravintokuitu4 g
proteiini13 g
suola0.01 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kuidun lähde.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan paperinkeräykseen (tai energiajätteeseen).

Pakkausvaihtoehto: