Mustikkamuffinit

Mustikkamuffinit

Mustikat sopivat hyvin muffineihin.

Tässä on ohje helppotekoisille, herkullisille mustikkamuffineille.

Tarvitset vain 3 dl mustikoita metsästä/torilta.

Saat vaihtelua ohjeeseen vaihtamalla kerman kookoskermaan, jolloin ohje on
laktoositon, jos myös margariini/voi on laktoositonta.

noin 20 kpl
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
3dlmustikoita
1dlkermaa tai kookoskermaa
1dlpullomargariinia tai laktoositonta voita tai margariinia 100 g
2kananmunaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin
sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja
jäähdytä rasva tällöin ensin. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista
200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

VINKKI: Onnistuu myös muilla marjoilla,
esim. vadelmilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (128)

Nam tosi hyviä! Itse tein suklaasta.
Hyvä resepti ja nopea tehdä :) Itse lisäsin vielä vähän sitruunan kuorta raastettuna, antaa mukavasti raikkautta.
Tosi hyviä!!!
Hyvii :D
Onko pakko laittaa kermaa ?
Kerman voi korvata jollakin toisella nesteellä oman maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Paras resepti. Kannattaa kokeilla.
Ihan paras, kannattaa tehdä☺
Hyvä resepti.
Maidoton, munaton, soijaton, pähkinätön: Laitoin jauhoiksi 2dl puolikarkeita vehnäjauhoja, 1,5dl perunajauhoja, leivinjauhetta 1,5tl, marjoiksi pakastevadelmia sulatettuina nesteineen, kananmunien tilalta Piltin Punaposki-sosetta (banaani, vadelma, puolukka) purkillisen ja kerman tilalta kookosmaitoa 1,5dl. Loistava rakenne jakaa vuokiin ja lumoava maku! Kiitos reseptipohjasta ;)!

Pages