Kirsikkamuffinit

Kirsikkamuffinit

Tässä on ohje helppotekoisille, herkullisille kirsikkamuffineille, voit käyttää säilykekirsikoita tai tuoreita kirsikoita torilta ostettuna.

Saat vaihtelua ohjeeseen vaihtamalla kerman kookoskermaan.

Kookoskermalla ohje on laktoositon, jos myös margariini/voi on
laktoositonta.

noin 20 kpl
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
1dlkermaa
2munaa
100gjuoksevaa (pullo)margariinia
1dlsäilykekirsikoiden lientä
n.150gsäilykekirsikoita pikottuina
1dlkookoshiutaleita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata
ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista
200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Vähän sekaan mausteeksi voi laittaa rommia.
Helpot valmistaa ja ihania! !Olen tehnyt jo usein ja ystänikin ja sisarukseni ovat saaneet reseptin !