Kirsikka-suklaamuffinit

kirsikka-suklaamuffinit
45 min, josta valmisteluaika 25 min

Mikä voisi olla herkullisempaa kuin suklaiset muffinit, joihin on kätketty tuoreita kirsikoita mehevöittämään taikinaa. Valmista nämä juhlavat muffinit helposti ja vaivatta.

15-20 kpl
2munaa
dlsokeria
4dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
½dlsokeroimatonta kaakaojauhetta
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
dlrypsiöljyä
200gtummaa suklaata
1dlmaitoa
2-3dltuoreita kirsikoita
Pinnalle:
50-100gtummaa suklaata
15-20kirsikkaa

Valmistusohje

Mittaa kulhoon munat, sokeri, emännän puolikarkeat vehnäjauhot, sokeroimaton kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja rypsiöljy. Sekoita.

Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Lisä suklaa taikinaan yhdessä maidon ja paloiteltujen kirsikoiden kanssa, joista on poistettu siemenet.

Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin.

Paista muffineja 200-asteessa noin 20 minuuttia.

Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.

Valuta jokaisen muffinin päälle hieman suklaata ja koristele kirsikoilla.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)