Puolukkamuffinssit

Puolukkamuffinsit
30 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Tässä reseptissä muffinssitaikinaan lisätään kauraleseitä ja muffinssit ovatkin hieman tavallista kuitupitoisempia.
  • Jos kaapistasi ei löydy leseitä, kannattaa kokeilla superhelppoja klassisia muffinsseja!

 

12-14 kpl
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1-2tlleivinjauhetta
dlsokeria
1muna
1dlsulatettua margariinia
1dlmaitoa tai kaurajuomaa
2dlpuolukoita tai muita marjoja

Valmistusohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut muna, maito ja margariini ja lopuksi puolukat. Voit vielä ripotella muffinsien päälle hieman puolukoita koristeeksi.

  2. Jaa taikina paperisiin muffinssivuokiin tai voideltuihin tai paperivuoilla vuorattuun muffinsipeltiin. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15-20 min. Kokeile kypsyyttä tikulla.

Resepti:
Anette Palssa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (11)

Kiitos reseptistä! Laitoin joukkoon hieman pellavansiemeniä sekä ruisjauhoja. Korvasin munan omenasoseella. 1,5-keltainen annos: yksi pieni purkki omenasosetta, 1,5dl ruisjauhoja ja n.0,5dl pellavansiemeniä. Margariinin sijaan käytin luomuvoita. Muut reseptin mukaan (1,5x).
Voiko ton margariinin korvata rypsiöljyllä?
Margariinin sijasta voi käyttää rypsiöljyä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Erinomainen ja superhelppo resepti! Olen itse korvannut alusta lähtien kauraleseet suurilla kaurahiutaleilla, neste 0,5 dl ja 2 dl puolukkasurvosta (omaa paljon nestettä). Jopa pomoni pyysi tätä reseptiä muffinsseja maistettuaan ;)
Korvasin leseet ruisjauholla ja lisäsin taikinaan 100 g valkosuklaata. Suosittelen, muffinit ovat täydellisiä!
Sairaan hyvii.
Hyvä resepti!!=)=)
Tosi hyvii, kandee kokeilla.
Hyvää tuli:). Ei ollut kauraleseitä, niin käytin Myllyn Paras Kuidukas kolmen viljan leseseosta.
Tosi hyvää!!!!!! Sai puolukat käyttöön

Pages