Puolukkamuffinssit

Myllyn Paras
12-14 kpl
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1-2tlleivinjauhetta
dlsokeria
1muna
1dlsulatettua margariinia
1dlmaitoa tai kaurajuomaa
2dlpuolukoita tai muita marjoja

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon keskenään
sekoitetut muna, maito ja margariini ja lopuksi puolukat. Jaa taikina paperisiin
muffinssivuokiin tai voideltuihin tai paperivuoilla vuorattuun
muffinsipeltiin. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15-20 min. Kokeile
kypsyyttä tikulla.

Resepti:
Anette Palssa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (10)

Voiko ton margariinin korvata rypsiöljyllä?
Margariinin sijasta voi käyttää rypsiöljyä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Erinomainen ja superhelppo resepti! Olen itse korvannut alusta lähtien kauraleseet suurilla kaurahiutaleilla, neste 0,5 dl ja 2 dl puolukkasurvosta (omaa paljon nestettä). Jopa pomoni pyysi tätä reseptiä muffinsseja maistettuaan ;)
Korvasin leseet ruisjauholla ja lisäsin taikinaan 100 g valkosuklaata. Suosittelen, muffinit ovat täydellisiä!
Sairaan hyvii.
Hyvä resepti!!=)=)
Tosi hyvii, kandee kokeilla.
Hyvää tuli:). Ei ollut kauraleseitä, niin käytin Myllyn Paras Kuidukas kolmen viljan leseseosta.
Tosi hyvää!!!!!! Sai puolukat käyttöön
siis tää oli niiiiin ihq hyvää!!!