Porkkanamuffinit

Porkkanamuffinit

Herkulliset porkkanamuffinit maistuvat talvipäivinä. Porkkana ja mausteet tekevät muffinsseista ihanan meheviä.

Jos kaapistasi ei löydy kaikkia aineksia ja mielesi tekee helposti valmistuvaa, pientä makeaa, kannattaa kokeilla superhelppoja klassisia muffinssejamme!

3dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
1tlinkivääriä
1tlkanelia
2dlfariinisokeria
1tlruokasoodaa
1appelsiinin kuori raastettuna
(2-3rklmantelirouhetta)
3keskikokoista porkkanaa
2munaa
dlrypsi- tai auringonkukkaöljyä
Kuorrutus:
200gmaustamatonta tuorejuustoa
2dltomusokeria
½appelsiinin mehu

Valmistusohje

Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään (jauhot, mausteet, sokeri, sooda ja pestyn appelsiinin raastettu kuori sekä halutessasi mantelirouhe). Raasta porkkanat hienolla terällä raasteeksi. Sekoita munat ja öljy keskenään. Lisää porkkanaraaste jauhoseokseen sekä kananmuna-öljyseos ja sekoita tasaiseksi. Jaa seos 12 muffinivuokaan ja paista noin 20 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään tasaiseksi. Levitä kuorrutusta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Koristele haluamallasi tavalla.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tosi hyvä resepti ja helppo tehdä.