Suklaa-punajuurimuffinit

Suklaa-punajuurimuffinit
15 kpl
dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
2dltummaa sokeria
2tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
100gtummaa suklaata rouheena
3munaa
1⅕dljuoksevaa margariinia (100 g)
1dlkermaa tai kookoskermaa
2dlpunajuurisosetta
Suklaasydän:
suklaapaloja (n. 10 palaa)

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Paina lopuksi jokaisen muffinin keskelle puolikas pala suklaata (tai halutessasi oikein suklaisen lopputuloksen, laita kokonainen pala).

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-25 min muffinien koosta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Miten saisin tehtyä tästä gluteenittoman version?
Gluteenittoman version saa käyttämällä gluteenitonta jauhoseosta hiivaleipävehnäjauhojen sijasta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta