Helpot omenamuffinit

Myllyn Paras
noin 20 kpl
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
2tlkanelia
1dlruokakermaa
2munaa
1dlpullomargariinia
1dlappelsiinituoremehua
3dlpieneksi kuutioitua omenaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään. Sekoita joukkoon omenakuutiot ja
lopuksi muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa (100 g), sulata ja jäähdytä se ennen taikinaan lisäämistä. Jaa taikina muffinsivuokiin ja
paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy/Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (30)

Mahtavia muffineita! Ja oli helppoja tehä, kun kaikki aineet sai sotkea vain sekaisin. 1 dl sokeria riitti hyvin ja ilman mehuakin pärjäsi. Ruokakerman korvasin myöskin maidolla. Näitä tulee tehtyä toistekin.
Oli ihania muffinsseja! Lisäsin inkivääriä ja kardemummaa, reilusti kumpaakin. Vaihdoin omenan raparperiin näin kesäsesonkina. Mehun vaihdoin maitoon. Lisäksi päälle ripautin fariinisokeria ennen uunin laittoa, sopii raparperin kanssa nuo mausteet loistavasti. Reija
Resepti oli tosi hyvä. Laitoin sokeria vain yhden desin ja toimi hyvin. Käytin myös päärynää omenoiden tilalla.
Mustikoita vois lisätä. Testasin ite ja oli hyvää.
Sauli 8 v: tosi hyvää. Leivon äidille ihan itse.
Nam! Muffineista tuli todella hyviä:D Laitoin appelsiinimehun sijasta taikinaan noin puoli desiä vettä.
Hyvä resepti, sovelsin siitä omenapiirakan ja toimii mielestäni HYVIN! Vieraatkin tykkäsivät. Jätin appelsiinimehun pois, eikä haitannut mitään... Hyvä!
Huippuhyviä!! :)
Voiko tätä ohjetta käyttää ilman appelsiinituoremehua?
Appelsiinimehun tilalla voi käyttää jotakin muuta mehua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.

Pages