Suklaasydän-muffinit

Suklaasydän-muffinit

Helppo, mutta silti niin ihana suklainen hemmotteluhetki syntyy leipomalla Suklaasydän-muffineita. Myös keveitä valmisteita voi käyttää ohjeeseen. Manuela Bosco, Hanna Sumari ja Arja Savela valmistivat Suklaasydän-muffineita Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012.

noin 15 kpl
3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
2dltummaa sokeria
2tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
100gtummaa suklaata rouheena
3munaa
1,2dljuoksevaa margariinia (100 g)
2dlkermaa tai kookoskermaa
Suklaasydän:
suklaapaloja (n. 10 palaa)

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Paina lopuksi jokaisen muffinin keskelle puolikas pala suklaata (tai halutessasi oikein suklaisen lopputuloksen, laita kokonainen pala). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15 - 25 min muffinien koosta riippuen.

VINKKI: Korvaa 1 dl taikinan kermasta 2 dl:lla punajuurisosetta. Tee se itse tai osta valmiina (esim. Pirkka).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Voisiko tällä taikinalla tehdä piirakan?
Voi tehdä piirakan. Uunin lämpötilaa kannattaa hieman laskea ja tarkkailla paistumista. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Juu, todella hyvää tulee. Juhlissa meni kaikki ja äkkiä.