Helppo, mutta silti niin ihana suklainen hemmotteluhetki syntyy leipomalla Suklaasydän-muffineita. Myös keveitä valmisteita voi käyttää ohjeeseen.

Manuela Bosco, Hanna Sumari ja Arja Savela valmistivat Suklaasydän-muffineita Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012. 

Kannatta kokeilla myös superhelppoja, klassisia muffinssejamme!

Ainekset noin 15 kpl annosta

2
dl
tummaa sokeria
2
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
100
g
tummaa suklaata rouheena
3
munaa
1,2
dl
juoksevaa margariinia (100 g)
2
dl
kermaa tai kookoskermaa
Suklaasydän:
suklaapaloja (n. 10 palaa)

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin.
  2. Paina lopuksi jokaisen muffinin keskelle puolikas pala suklaata (tai halutessasi oikein suklaisen lopputuloksen, laita kokonainen pala).
  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15 - 25 min muffinien koosta riippuen.

VINKKI: Korvaa 1 dl taikinan kermasta 2 dl:lla punajuurisosetta. Tee se itse tai osta valmiina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.