Käyttöohje

Kauralesepuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa (tai ½ l maitoa ja ½ l vettä). Lisätään 2½ dl Myllyn Paras Kauraleseitä ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 10 min. Haudutetaan hetki kannen alla. Puuron voi halutessaan maustaa suolalla.

Ainekset

KAURA.

HAVRE.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä muita viljoja.

Kan innehålla spår av andra sädesslag.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(33 g)
DI﹡
energia1469 kJ485 kJ6 %﹡
energia351 kcal116 kcal6 %﹡
Rasva8 g2.6 g4 %﹡
josta tyydyttynyttä1.5 g0.5 g3 %﹡
hiilihydraatit43 g14 g5 %﹡
josta sokereita1.5 g0.5 g< 1 %﹡
ravintokuitu17 g5.6 g
proteiini18 g5.9 g12 %﹡
suola0.007 g0.002 g< 1 %﹡
beetaglukaani7.5 g2.5 g
tiamiini0.7 mg0.2 mg21 %﹡﹡
rauta6 mg2 mg15 %﹡﹡
sinkki5 mg2 mg16 %﹡﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).