Kauralesekeksit

Kauralesekeksit

Myös kauraleseistä voi leipoa herkullisia Kauralesekeksejä.

Mikäli et halua lainkaan valkoisia jauhoja, laita erikoisvehnäjauhojen
tilalle hiivaleipäjauhoja tai tattarijauhoja.

Myös pelkällä tummalla sokerilla onnistuu, keksien väri jää vain tällöin
tummemmaksi.

noin 50 kpl
75gmargariinia tai voita
½dlsokeria
½dlfariinisokeria
3dlMyllyn Paras Kauraleseitä
2rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
tai Tattarijauhoja
2rklkermaa, voi olla laktoositonta
½tlsoodaa

Valmistusohje

Sulata rasva ja lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta pieniä
nokareita lusikalla leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin
keskitasolla 6-8 min kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Ihanan herkullinen helppo resepti! Kiitos paljon!
Kauralesekeksit on hyviä
Todella makoisia
tosi hyviä!! helppoja tehdä!
nami nami nami. hyviä tuli. ja sopi lahjaksi ystävälle.
nam.