Mansikka-Vadelma Viipalepikkuleivät

Mansikka-Vadelma Viipalepikkuleivät
noin 25-30 kpl
1pktMyllyn Paras Murotaikinaa (400 g)
tai Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
n.100gpaistonkestävää mansikkamarmeladia
n.100gpaistonkestävää vadelmarmeladia
Pinnalle:
munaa
raesokeria

Valmistusohje

Sulata taikina ja jaa se kahteen osaan. Pyöritä molemmat osat paksuhkoiksi, n. 30 cm pitkiksi taikinatangoiksi leivinpaperille uunipellille. Paina tangot n. 1 cm mataliksi ja n. 3-4 cm leveiksi pitkiksi pötköiksi. Paina sormella keskelle pitkittäin vako. Voitele tangot munalla. Sekoita marmeladit keskenään ja täytä pitkä vako reilusti paistonkestävällä marmeladilla. Voit tehdä tangoista myös eri makuiset. Ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 min. Leikkaa muutaman minuutin kuluttua uunista ottamisen jälkeen tangot terävällä veitsellä vinoiksi suorakaiteiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Nopea ja helppo ohje. Kuinka pitää säilyttää ja kuinka kauan säilyy jos vaikka valmistujaisiin tekisi?
Pikkuleivät voi leipoa noin viikko ennen juhlia, sillä ne säilyvät hyvin kuivassa ja viileähkössä huoneen lämmössä tai hieman viileässä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta