Tokion Harajuku on maailman nuorisomuodin napa, ja sieltä saavat usein alkunsa myös mitä ihmeellisemmät ruokakotkotukset. Nämä tötterökrepit ovat siitä harvinaisia, että ne ovat vielä vuosienkin jälkeen supersuosittuja cityssä, jossa viileinkin villitys on jo seuraavana päivänä väsynyttä hohhotihoijaa.
Kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa tai mikrossa. Lisää paloiteltu suklaa joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä.
Ota lettu ja taita puoliksi. Pyöräytä tötteröksi ja laita sopivalle jalustalle. Laita jäätelöpallo tötterön sisään. Annostele päälle suklaakastiketta, jota saa valua myös tötterön laidoille. Viimeistele mansikoilla, suklaahipuilla, tomusokerilla ja toffeekuutioilla.
Kommentteja ja keskustelua