Valmista herkullisia suolaisia kerrosvohveleita! 

Voit tehdä kerrosvohveleihin haluamasi määrän kerroksia, esimerkiksi 2-3 kpl.

Ainekset n. 8 kpl kerrosvohveleita annosta

Vohvelit:
2
pientä kananmunaa
2
dl
maitoa
½
dl
kivennäisvettä
½
tl
leivinjauhetta
vähän suolaa
25
g
voisulaa
Täyte:
1
pkt
pekonia
tomaattia
kurkkua
salaattia
majoneesia
juustoviipaleita

Ohje

  1. Valmista ensin vohvelit. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten nesteeseen. Lisää voisula. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

  2. Paista vohvelit vohveliraudalla kauniin värisiksi. 

  3. Valmistele täytteet. Paista pekonit pannulla rapeiksi ja puolita ne. Viipaloi tomaatit ja kurkku. 

  4. Leikkaa vohveleista sydämet irti toisistaan. Kokoa vohvelisydämet kerrosvohveleiksi laittamalla väleihin majoneesia, salaattia sekä tomaatti-, kurkku-, juusto- ja pekoniviipaleita. Halutessasi voit kiinnittää kerrokset toisiinsa pitkällä cocktailtikulla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.