Maistuvat maapähkinäkeksit sopivat hyvin pieneksi makeaksi kokoustarjottavaksi! 

Ainekset 16-24 kpl annosta

0,2
kg
maapähkinävoita
0,2
kg
voita, laktoositon
0,3
kg
ruokokidesokeria
4
kananmunaa
0,005
kg
leivinjauhetta
0,005
kg
suolaa

Ohje

  1. Vaahdota rasva, maapähkinävoi ja sokeri keskenään. Lisää yksitellen kananmunat ja jatka vaahdotusta. Lisää siivilän läpi jauhot, leivinjauhe ja suola. Nostele taikina sekaisin.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja nosta taikina kylmään hetkeksi tässä välissä, jotta taikinaa on helpompi käsitellä.
  3. Ota taikinasta noin 1-2 rkl kokoisia paloja ja pyöritä niistä palloja. Painele pallot sitten kekseiksi haarukalla ja paista uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
  4. Nosta uunista ja anna jäähtyä. Keksit sopivat hyvin pieneksi makeaksi kokoustarjottavaksi.
Resepti:
Alexander Trivedi, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.