Mustikka-lesemuffinit

Mustikka-lesemuffinit
12-18 kpl
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
3dltuoreita tai pakastettuja mustikoita
2munaa
1¼-1½dlsokeria
1dljogurttia, piimää tai maitoa
¾dljuoksevaa margariinia tai öljyä

Valmistusohje

Voitele muffinivuoat tai levitä paperiset vuoat uunipellille. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon varovasti mustikat. Vatkaa munat ja sokeri sekaisin ja lisää joukkoon neste, rasva ja jauho-mustikkaseos varovasti lusikalla nostellen niin, etteivät mustikat hajoa.

Jaa taikina kahdella lusikalla paperisiin tai voideltuihin muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa 13-15 minuuttia koosta riippuen. Älä kypsennä liian pitkään, etteivät muffinit kuivu. 

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (15)

Tein spelttijauhoilla ja tuli tosi hyviä!
Erittäin hyviä ovat. Laitan myös muitakin marjoja, enkä aina mustikkaa.
Kuuluisiko reseptissä olla ehkä sokeria?
Voikohan jugurtin korvata kookoskermalla? Kiitos tiedosta jo etukäteen!
Voi käyttää myös kookoskermaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Voiko taikainaan laittaa mustikat jäisinä?
Mustikat voi laittaa jäisinä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Näistä onkin tullut minun ja kaveripiirin lempimuffinneja! Teen nämä itse vadelmista, niin tulee enemmän potkua makuun. Kaverini pyytää näitä muffinsseja aina kun tulee kylään. Suosittelen kokeilemaan! :)
Ihan mahtavia muffineja! Teen ihan varmasti toistenkin, niin hyviä kun olivat :)
Voiko käyttää ruisleseitä? Entä kaurahiutaleita?

Pages