Muffinit tattarijauhoilla

Myllyn Paras
noin 20 kpl
100glaktoositonta margariinia
¾dlhedelmäsokeria
dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
1tlleivinjauhetta
(2tlvaniljasokeria)
1dlmaissijauhoja
1dltuoremehua tai kivennäisvettä
2dlmustikoita, vadelmia tai muita marjoja

Valmistusohje

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää tattarijauhot,
joihin on sekoitettu leivinjauhe (ja vaniljasokeri) sekä muut ohjeen aineet.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja nostele lusikalla taikinaa muffinssivuokiin.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20-25 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

No, ei voi muuta sanoa, kun hyvää!
Hyvää.
Oli ihan hyvää pullaa.