Lakritsimuffinit

Lakritsimuffinit

Muffinit ovat mukavia leivottavia aloittelevalle
leipurille.

Lakritsin yhdistäminen muffinitaikinaan on kaikkien lakufanien huippujuttu.

Lisää lakritsi ohuina viipaleina tai hakkeena (terävällä veitsellä).

Jos lakritsi jää kiinni veitseen, käytä leikkuulaudalla lakritsien alla
vehnäjauhoja.

Pullomargariini on kätevintä. Jos käytät kiinteää rasvaa, sulata ja jäähdytä
rasva ensin.

noin 20 kpl
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
1dlkermaa
2munaa
100gjuoksevaa (pullo)margariinia
1dlappelsiinituoremehua
200gtavallista lakritsia ohuina viipaleina

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata
ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Jaa taikina muffini- tai silikonivuokiin ja
paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (49)

Tosi hyviä.
Ihania ♡.♡
Oli hyvää. Vähän sovelsin ohjetta, jätin appelsiinimehun pois ja laitoin 2dl kermaa ja laku korvattiin marjoilla.
Voiko appelsiini tuoremehun korvata jollain? Jos voi, niin millä? kuulosti niin herkullisilta, että kaippa se on melkein pakko mennä ostamaan sitä tuoremehua.
Tuoremehun voi korvata jollakin toisella mehulla tai vaikka maidolla. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Voiko lakritsin raastaa raastimella, vaikka isoimmilla reiillä?
Voi lakritsin raastakin halutessaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Pitääkö vuokien olla silikonisia vai riittävätkö paperiset?
Voi käyttää myös paperisia vuokia. Jos paperivuoat tuntuvat löysiltä, niin niitä voi laittaa kaksi päällekäin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tein näitten päälle "frostingin" lakritsikastikkeesta, voista, sulatejuustosta ja tomusokerista!! Ja sit siihen päälle lakritsinonparellejä! Mahtava makuelämys!!! :) KIITOS ihanasta reseptistä!

Pages