Oivaltavat Saksanpähkinämuffinit

Oivaltavat Saksanpähkinämuffinit

Terveelliset saksanpähkinät sopivat hyvin muffineihin, ne antavat makua ja rakennetta taikinalle.

Saksanpähkinän rasvahappokoostumus on hyvä. Niissä on myös kaliumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa ja muita
kivennäisaineita.

20 kpl
1dlrypsiöljyä
1dlluonnonjogurttia
1dlhunajaa
3munaa
50gappelsiinimarmeladia
2dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1tlkardemummaa (tai vaniljasokeria)
1tlleivinjauhetta
1dlmurskattuja saksanpähkinöitä (100 g)
100gkuivattuja marjoja, hedelmäpaloja tai rusinoita

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet ohjeen järjestyksessä. Jaa taikina muffinivuokiin,
esim. silikoni- tai foliovuokiin, täytä ¾ vuoista taikinalla. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

VINKKI: Voit laittaa jokaisen muffinin keskelle
saksanpähkinäsydämen ennen paistamista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)