Rusinasahramimuffinsit

Myllyn Paras
12-16 kpl
½-1pssahramia
1tlsokeria
½dl(laktoositonta) piimää tai jogurttia
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1tllevinjauhetta
1dlrusinoita
½dlmanteleita rouhittuna (n. 35 g)
2munaa
dlsokeria
1dlpullo- tai sulatettua margariinia (100 g)

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen ja voitele  muffinsivuoka tai levitä paperivuoat uunipellille. Murskaa sahrami sokerin
kanssa ja sekoita jogurtin joukkoon.

Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe sekä mantelirouhe ja
rusinat.

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon
rasva, jauhoseos ja sahramiseos. Sekoita kevyesti. Jaa lusikalla
muffinsivuokiin. Paista 200-asteessa uunin keskiosassa 13-15 minuuttia.
Muffinsit maistuvat parhailta tuoreina.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)