Suklaiset Kuppikakut Ruisjauhoilla

Suklaiset Kuppikakut Ruisjauhoilla

Jenkki-cupcaket ovat lähes aina vaaleisiin jauhoihin tehtyjä.

Tässä ohje, jolla voit tehdä kuppikakut ilman valkoisia jauhoja,
ruisjauhoilla tai tattarijauhoilla.

Ohje on helppo, ainekset vain sekoitetaan keskenään.

Koristelumassasta saa kauniimman pursotuksen, kun se jähmettyy hetken, mutta
ei liikaa.

noin 15 kpl
3dlMyllyn Paras Ruisjauhoja
2dltummaa sokeria
2tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
100gsuklaarouhetta
1dlkookosmaitoa
1dlpullomargariinia, laktoositonta voita tai margariinia (100 g)
3munaa
Koristeluun:
200g(appelsiini)tuorejuustoa
1pkttomusokeria (500 g)
koristerakeita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit
käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä rasva
tällöin ensin.

Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15
min.

Vatkaa tomusokeri tuorejuustoon massaksi. Tomusokerin määrä vaikuttaa
kuorrutuksen kovuuteen. Jos pursotat heti, niin käytä koko määrä tomusokeria,
mutta jos on aikaa odottaa, niin hieman vähempikin määrä riittää. Pursota
kuorrutetta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle kauniisti. Koristele heti
rakeilla.

VINKKI: Voit korvata ruisjauhot Myllyn Paras
Tattarijauhoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Resepti on hyvä ja maukas. :) Kunnolla suklaarouhetta niin kuppikakut ovat todella hyviä, ja kun lisää kuorrutteen sain ainakin vain positiivista palautetta kanssa herkuttelijoilta.