Näin käytät
Ruispuuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä tai mehua. Lisätään noin 3 dl Myllyn Paras Ruisjauhoja ja annetaan kypsyä noin tunti. Leivontaan ruisjauhoja käytetään perinteisten ruisleipä- ja piirakkaohjeiden mukaisesti.
Soveltuu parhaiten
Sopii hyvin rukiiseen leivontaan, leipään ja piirakoihin sekä puurojen valmistukseen.
Ainekset
TÄYSJYVÄRUIS.
FULLKORNSRÅG.
Ravintosisältö
100 g
|
||
energia
|
1407 kJ
|
|
energia
|
336 kcal
|
|
rasva
|
2,0 g
|
|
josta tyydyttynyttä rasvaa
|
0,3 g
|
|
hiilihydraatit
|
59 g
|
|
josta sokereita
|
1,3 g
|
|
ravintokuitu
|
20 g
|
|
proteiini
|
10 g
|
|
suola
|
<0,01 g
|
Pakkauksen nettopaino
1 kg
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.
Näin kierrätät pakkauksen
Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen.
Tarkistathan tuotetiedot myös aina pakkauksesta.
6417700051487
148
Ravintosisältö
100 g
|
||
energia
|
1407 kJ
|
|
energia
|
336 kcal
|
|
rasva
|
2,0 g
|
|
josta tyydyttynyttä rasvaa
|
0,3 g
|
|
hiilihydraatit
|
59 g
|
|
josta sokereita
|
1,3 g
|
|
ravintokuitu
|
20 g
|
|
proteiini
|
10 g
|
|
suola
|
<0,01 g
|
Mukana näissä resepteissä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R