Käyttöohje

Ruispuuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä tai mehua. Lisätään noin 3 dl Myllyn Paras Ruisjauhoja ja annetaan kypsyä noin tunti. Leivontaan ruisjauhoja käytetään perinteisten ruisleipä- ja piirakkaohjeiden mukaisesti.

Käyttökohde

Sopii hyvin rukiiseen leivontaan, leipään ja piirakoihin sekä puurojen valmistukseen.

Ainekset

TÄYSJYVÄRUIS.

FULLKORNSRÅG.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1340 kJ
energia320 kcal
Rasva2 g
josta tyydyttynyttä0.3 g
hiilihydraatit59 g
josta sokereita1.3 g
ravintokuitu20 g
proteiini10 g
suola0.002 g
tiamiini0.4 mg
magnesium120 mg
rauta5 mg
sinkki2.9 mg
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Runsaskuituinen.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan paperinkeräykseen (tai energiajätteeseen).