Tervetuloa herkullisten makeiden ja suolaisten lettureseptiemme pariin!

Tiesithän että kaikki Myllyn Paras -lettujauhomme ovat maidottomia ja kananmunattomia, joten ne soveltuvat lähes kaikille lettuherkuttelijoille.

 

Karamellilettujauholla luot helposti trendikkään suolaisen ja karamellin makuyhdistelmän. Karamellilettujauhosta paistuvat niin pitsireunaiset räiskäleet mansikoiden ja jäätelön kera kuin makeat aamupalavohvelit.

Pinaattilettujauhon avulla valmistuvat ruokaisat pinaattiletut. Jauhoseoksella voi valmistaa sekä pieniä maukkaita pinaattilettuja että isoja täytettäviä pinaattiräiskäleitä. Letut maistuvat arkiruokana puolukkahillon kanssa tai juhlatarjottavana esimerkiksi savukala- tai kasvistäytteen kera.

Porkkanalettujauhon avulla valmistuvat pienet herkulliset porkkanaletut ja suuret täytettävät porkkanaräiskäleet. Letut ovat mainiota syötävää arkena sellaisenaan tai esimerkiksi kasvisraasteen kera. Letut voi tarjota myös juhlavasti kalatahna-, kasvis-juusto- tai hummustäytteen kanssa.

Lettu- ja vohvelijauholla valmistuvat herkulliset letut ja vohvelit. Tuote sopii niin pienten lettujen, pitsireunaisten räiskäleiden kuin muurinpohjalettujen paistamiseen. Parhaimmat vohvelit syntyvät käyttämällä nesteenä kivennäisvettä ja kermaa. Letut ja vohvelit maistuvat sekä makeiden että suolaisten lisäkkeiden kera.