Pizzat maistuvat niin arkena kuin viikonloppunakin. Pyöräytä taikina ja tuunaa omannäköinen pizza makeilla tai suolaisilla täytteillä. 

Pizzaan on olemassa klassikkotäytteitä ja hyväksi havaittuja makuyhdistelmiä, mutta pizzan voi päällystää miten itse haluaa.

Rajoja tai sääntöjä ei ole, herkullisen lopputuloksen saavuttamiseksi olennaisinta on käyttää laadukkaita raaka-aineita.

Uutuustuotteemme Kaurainen pizzajauho on kätevä ja helppo käyttää. Lisäät vain jauhoseokseen vettä, hiivaa ja öljyä, pakkauksesta syntyy joko iso pellillinen tai 2-3 pienempää pizzapohjaa. Kaurainen pizzajauho on runsaskuituista ja se sisältää 27 % suomalaista täysjyväkauraa. Jauhoseoksen rukiinen taikinajuuri antaa pizzapohjaan hyvää makua ja rakennetta. Joko olet kokeillut?

Pizzataikinaan voi käyttää myös Pizzajauhoja, jotka sisältävät jonkin verran durumjauhoa. Pizzajauhon ansiosta pizzataikinaa on helppo kaulia ja käsitellä, sillä taikina pitää kaulittaessa hyvin muotonsa, eikä pyri koko ajan vetäytymään takaisin kuten tavallisilla vehnäjauhoilla leipoessa saattaa helposti käydä.

Myllyn Paras Durumvehnäjauho 1 kg

Myös Durumvehnäjauhosta syntyy helposti kaulittava pizzapohja. Durumvehnän venyvä sitkoainepitoisuus on alhainen, joten se sopii hyvin niin kotipastan valmistukseen kuin kuohkeiden pizzapohjien raaka-aineeksi.

Voit myös käyttää valmista Pyöreä Pizzataikinaa