Käyttöohje

Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen käyttöä. Lisää haluamasi pizzatäytteet ja paista 250-asteessa n. 10 min. Mikäli haluat pellillisen pizzaa, kauli sulanut pohja ohuemmaksi. Vinkki: Saat rapeamman pohjan kuumentamalla uunipeltiä ensin uunissa. Voit myös tehdä taikinasta pannupizzan: Laita taikina voideltuun vuokaan ja anna kohota reilusti kaksinkertaiseksi. Täytä pohja ja paista 225-asteessa 15-20 min.

Käyttökohde

Taikinasta saat kätevästi pyöreän pizzan lisäksi myös pellilliseen pizzaa tai pannupizzan.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vesi, DURUMVEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), suola, kuivattu hapantaikina (VEHNÄ), hiiva, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL, vegetabilisk fett och olja, (palm, ryps), salt, torkad surdeg (VETE), jäst, antioxidantionsmedel (askorbinsyra).

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja maitoa.

Kan innehålla spår av ägg, soja och mjölk.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1095 kJ
energia263 kcal
Rasva8.4 g
josta tyydyttynyttä3.7 g
hiilihydraatit37 g
josta sokereita0.2 g
ravintokuitu2.5 g
proteiini7.5 g
suola1 g
laktoosi0.001 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti tai jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).