Laktoositon Piparitaikina 1 kg

Kokeilitko tuotetta? Anna oma arvosanasi.

88 arviota
Laktoositon Piparitaikina 1 kg

Helppokäyttöinen piparitaikina

Piparit ovat olennainen osa joulunaikaa. Nauti pimenevistä illoista ja virittäydy jo ajoissa joulutunnelmaan leipomalla jouluisia herkkuja. Myllyn Parhaan piparkakkutaikinalla leivot maukkaat ja jouluiset piparit helposti ja nopeasti.

Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen ja kauniin ruskeaksi paistuva, ja se sopii vegaaniseen ruokavalioon. Taikina on kehitetty yhdessä kuluttajien kanssa ja siksi siihen on onnistuttu yhdistämään herkullinen maku ja helposti leivottava rakenne.

Myllyn Paras laktoositon piparitaikina on valmispakaste, joka on heti sulatuksen jälkeen käyttövalmis. Sulatus kestää vain puolisen tuntia. Sulatuksen jälkeen taikina kannattaa kaulia melko ohueksi, noin 2-3 mm:n paksuiseksi. Kun taikina on sopivan paksuinen, voit muotoilla taikinasta erilaisia piparkakkuja mieluisilla muoteilla. Muista vahtia huolellisesti pipareiden paistumista, sillä nämä herkut palavat herkästi.

Koristele kauniit piparkakut ennen tarjoamista sokerivesikuorrutteella, tomusokerilla tai suloisilla karamelleilla. Kokeile käyttää piparitaikinaa myös muihin makeisiin leivonnaisiin osana muuta taikinaa.

Kotimaista laatua

Kaikki Myllyn Parhaan tuotteet ovat kotimaisia. Piparitaikinat valmistetaan Hyvinkään tehtaalla parhaista raaka-aineista. Herkullinen piparitaikina on maustettu suosituimmilla joulumausteilla, kuten kanelilla ja neilikalla.

Inspiraatiota piparinleivontaan

Leivo ihanat piparit tai vaikka kokonainen piparkakkutalo! Leipominen on mukavaa myös yhdessä. Kutsu ystävät koolle tai pidä piparinleivonnan talkoot perheen kesken. Näin kerralla syntyy isompi määrä, eikä leipominen jää kenenkään harteille yksin.

Kokeile myös leipoa piparit täysin uudella tavalla. Vaikka perinteiset piparkakut ovat aina herkullisia, joskus on mukavaa kokeilla jotain uutta ja saada vaihtelua.

Kokeile rohkeasti uutta tai leivo perinteisellä tyylillä. Tärkeintä on nauttia ihanista jouluherkuista. Laktoosittomat piparkakut kelpaavat kaikille!

Käyttöohje

6417700067518
6 417700 067518
Laktoositon piparitaikina 1 kg